Administratiebureau J.Zaal, uw belastingadviseur voor administratieve en fiscale dienstverlening- en advies.

Onze administratieve dienstverlening behelst het opmaken en bijhouden van financiële administraties met als eindresultaat een jaarrekening.
 
 
 
Complete administraties
Loon administraties
Belastingzaken- en adviezen
Jaarrekeningen
De Flex-B.V.
Arbeidsrecht Actueel
Formulieren

Inkomstenbelasting:

Checklist 2015

 
Administratiebureau J.Zaal
Doelen 8
5175 CP Loon op Zand
tel.: 0416 - 363 902
fax: 0416 - 363 972
K.v.K. Tilburg: 18127053
email: info@jzaal.nl
 
 
Administratiebureau J.Zaal
Administratieve dienstverlening/advies.
Onze administratieve dienstverlening behelst het opmaken en bijhouden van financiële administraties met als eindresultaat een jaarrekening. Dit kan op alle mogelijke manieren, zoals u het wenst. Enerzijds zijn er cliënten die alle documenten in een ordner aanleveren met het verzoek om alle noodzakelijke handelingen te verrichten, anderzijds zijn er cliënten die een kant en klare financiële administratie aanleveren met het verzoek om een jaarrekening te produceren.
Ook salarisadministraties zijn onderdeel van onze administratieve dienstverlening.
Mensen die starten als ondernemer merken dat het veel inspanning vergt om een onderneming goed gestart te krijgen. Ook als de onderneming eenmaal draait is een goede bedrijfsvoering van essentieel belang. Ons kantoor begeleidt zowel ondernemers als startende ondernemers en ZZP-ers in hun bedrijfsvoering. Bij startende ondernemers kan dit onder andere betekenen het maken van een ondernemingsplan.

Fiscale dienstverlening/advies.
Onze fiscale dienstverlening bestaat uit het verzorgen van alle soorten aangiften die in Nederland aan de orde komen. Ook het verzorgen van fiscale adviezen behoort tot ons dienstenpakket.


 
 
  Administratiebureau J.Zaal
is aangesloten bij het
Register Belastingadviseurs
Register Belastingadviseurs
  copyright © 2023 - powered by Dreamsites Webdesign